El nord-català Fourcade és el gran protagonista de les portades franceses

Rate this post

El nord-català Martin Fourcade es va poder refer del decebedor vuitè lloc en l’esprint de 10 quilòmetres de biatló, i es va rebel·lar a la persecució sobre 12,5 quilòmetres en els Jocs Olímpics d’hivern de Pyeongchang. Medalla d’or per a l’esportista nascut a Ceret i segueix ampliant el seu idil·li en l’especialitat.

Dues vegades campió olímpic a Sotxi 2014 i onze vegades campió del món, Martin Fourcade va vèncer amb absoluta jerarquia davant del suec Sebastian Samuelsson i l’alemany Benedikt Doll. Al final va tenir temps de recollir una bandera francesa, que va onejar joiós per celebrar la seva victòria. I les portades dels diaris francesos han reconegut el seu èxit.

L'Équipe Portada 13 02 2018

Midi Libre Portada 13 02 2018

Le Figaro Portada 13 02 2018

La Dépêche Portada 13 02 2018

Le Maine Libre Portada 13 02 2018

La felicitació de Kilian Jornet

L’esquiador francès es confirma entre un dels grans de la història del biatló amb cinc medalles olímpiques, tres de les quals d’or. I el reconeixement va més enllà i Kilian Jornet també el felicita.

Fourcade, un esportista que als seus 29 anys segueix fent història. Ara només li queda que pensar en el proper Mundial i en els propers Jocs Olímpics d’hivern del 2022 a Pequín.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »