El nom del nou President/a de la Generalitat

Rate this post

Com vostè sap, en aquesta humil columna no especulem. Aquí només donem informació contrastada i veraç. És per aquest motiu que ara mateix jo li diré qui serà el nou President o Presidenta de la Generalitat i així acabaré d’una vegada amb tanta especulació i propostes de noms que s’estan fent a la babalà. Prengui nota.

No podem negar que una de les persones que sona amb més força és Elsa Artadi. I cal tenir-la en compte pel que pugui passar. Però m’arriba que altres dels dos noms que s’han posat sobre la taula podrien ser els d’en Josep Costa i el d’Eusebi Campdepadrós, pel fet de ser membres de la Mesa del Parlament, fet amb un pes evident. Però no podem oblidar que Albert Batet, alcalde de Valls, és una persona de gran sintonia amb Carles Puigdemont. O que Laura Borràs representaria una aposta a tenir en compte. Com cal valorar les possibilitats de Francesc de Dalmases, Gemma Geis, Marta Madrenas, Antoni Morral, Marc Solsona, Quim Torra o Eduard Pujol. Per motius evidents i considerant les diverses possibilitats.

Però les meves fonts em comenten que pot haver-hi un tapat. O tapada. I aquí apareixen noms com el de Narcís Clara, Lluís Font, Aurora Madaula o Isabel Ferrer. Tot i que no hauríem de descartar, i crec que no hem de fer-ho pels motius que abans li comentava, que aquests noms fossin una cortina de fum per cobrir l’autèntic tapat (o tapada) de veritat. I aquí, com vostè pot imaginar, apareixerien els noms del periodista Pep Riera, bon amic del President o els de dos alcaldes com Jordi Munell, de Ripoll, i Lluís Guinó, de Besalú, aquest últim també amb una gran relació personal amb Puigdemont. Però sense oblidar Josep Maria Forné, Anna Geli, Saloua Laouaji, Ferran Roquer, Imma Gallardo, Teresa Pallarés o Montserrat Macià.

El què passa és a que a vostè no se l’escapa que en alguns àmbits estan circulant noms com el d’en Xavier Quinquillà, el d’en Francesc Ten o el de Mònica Sales. I que a les últimes hores també ha agafat molta força el rumor segons el qual el President podria apostar per algú amb una gran capacitat de comandament com Anna Tarrés, ex seleccionadora espanyola i ucraïnesa de natació sincronitzada.

En tot cas, aquí no especulem. Per això li dic que una altra de les possibilitats plantejades és que salti la llista. Com vostè sap només pot ser President (o Presidenta) un diputat (o diputada). I podria passar que l’elegit (o elegida) actualment no fos diputat i que calgués que uns quants dels actuals diputats renunciessin a la seva acta perquè entrés al Parlament la persona que de veritat de la veritat molt bona és el tapat (o tapada) i ara sí que sí que li juro per Arcadi Espada.

I aquí, efectivament, ho ha tornat a endevinar, els noms que tenen més números són els de Sawla El Garbhi, Neus Lloveras, Anna Erra, Miquel Buch, Elena Fort, Glòria Freixa, Ferran Mascarell, Maria Senserrich, Santi Vilanova, Muntsa Vilalta, Abigaïl Monells, Nuri Guillaumes, Meritxell Budó,  Rosa Artigal, Bernat Parera, Joan Torres, Anna Figueras, Montse Royes, Abel Plana, Laura Bertran, Martí Anglada, Ramon Riera, Emili Valdero, Pima Draper, Marta Cervelló, Àlex Fenoll, Mercè Rius, Marta Amigo, Eduard Sánchez, Francesca Ferreres, Lluís Vall, Enric Roca, Salvador Escofet, Mercè Rueda, Lorena Iglesias, David Martínez, Teresa Casanovas, Lourdes Ciuró, Josep Sort, Anna Mulà, Jordi MonésImma Prat, Ramir De Porrata-Doria, Alícia Casals, Pilar Calvo, Joan Oliveras, Àngels Torras, Oriol Amat, Antoni Trilla, Mar Vidal, Joan Lluís Bozzo, Isidor Marí, Francesc Xavier Hernández, Maria Victòria Molins, Manel Pousa “Pare Manel”, Mariona Isern, Magda Oranich, Àngel Castiñeira, Virgínia Novel, Fermí Puig, Ferran Requejo, Marina Geli, Salvador Cardús,  Jaume Cabré, Joan Rigol, Pere Grau, Assumpció Castellví, Joaquim Calatayud, Josep Solé, Esther Flubacher, Xavier Garcia, Marc Rovira i Miró, Hèctor López Bofil, Dolors Sabaté, Xavier Salat, Elena Solé, Lídia Bargas, Aurora Masip, Andreu Suriol, Núria Roig, Jordi Soler, Carles Ribera, Àstrid Desset, Emili Ayats, Tere Casademont, Laura Liarte, Salvador Clarà, Anna Geli, Cristina Casol, Ramon Royes, Maricel Segú, Enric Vall, Rosa Fàbrega, Jordi Murgó, Rosa Perelló, Claustre Sunyer o Josep Maria Solé i Sabaté.

Ara bé, en cap cas podem descartar que el nom elegit sigui la candidata número 84 per Barcelona. Què, a vostè també l’arribat el rumor, oi? Efectivament, ella també és sobre la taula… perquè aquí últimament hem deixat de trencar llances i ara tot és sobre la taula. I aquesta possible candidata és la gran Pilarín Bayés.

Per tant, el que li deia abans, aquí no especulem com fan altres donant noms i més noms. Jo ja li he dit qui serà el nou President o Presidenta. I veurà com no m’equivoco… Bé, a no ser que intentin tornar a investir President al President Puigdemont, a Jordi Sánchez o a Jordi Turull…

Bé, a no ser que aquest cop proposin en Josep Rull. Però bé, en tot cas, el nom ja el té. És un d’aquests, segur. I ara ja pot anar a explicar a familiars i amistats que vostè sap el nom perquè té molt bona informació…

Anar a la font
Iu Forn

Powered by WPeMatico

Translate »