El nadó mort de Torroella de Montgrí no va patir una agressió sexual

Rate this post

Els forenses no han trobat signes d’agressió sexual a la nena de 10 mesos que la seva mare va portar ja morta al CAP de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) el dissabte al vespre. Els Mossos d’Esquadra van detenir un home de 26 anys que convivia amb la mare de la criatura per les circumstàncies estranyes de la mort de la petita. L’arrestat ha quedat en llibertat, després que la policia hagi deixat sense efecte la detenció, tot i que està citat a declarar dimarts al jutjats d’instrucció.

L’autòpsia ha revelat que les ferides que el nadó tenia a la zona íntima —i que inicialment van fer sospitar que podia haver estat víctima d’una violació— són superficials i que no hi ha esquinçaments ni lesions internes. L’autòpsia no ha pogut determinar l’origen de la mort però no descarta que pugui ser per causes naturals, com ara una infecció. Els forenses faran proves complementàries —com anàlisis de mostres, sang i orina— per intentar determinar com va morir.

El principal sospitós, en llibertat

Després de constatar-se que el nadó no havia sofert cap agressió sexual i pendents de determinar quina va ser la causa de la mort, el principal sospitós, un jove de 26 anys equatorià que compartia pis amb la mare, ha quedat en llibertat.

Segons fonts properes a la investigació, l’acusat i la mare de la nena estaven junts a dins del domicili amb la víctima i la seva germana, d’uns dos anys. La mare va anar a la cuina i l’acusat s’hauria quedat sol amb les dues menors, el que va despertar totes les alarmes.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »