El ‘Nadal sobre rodes’ més trencador, a les televisions locals i XALA!

la xarxa patrocini petit

El ‘Nadal sobre rodes’ del 2019 serà més innovador que mai. El pavelló municipal Maria Víctor de Palau-solità i Plegamans acollirà aquest diumenge (16 h) un partit entre dues seleccions catalanes mixtes, formades per jugadores i jugadors de l’OK Lliga. Es fomentarà l’espectacle més que mai i l’esperit solidari. L’enfrontament el podreu viure en directe a les televisions locals i en streaming a la plataforma XALA!

Les dues seleccions han rebut el nom de Catalunya Il·lusió i Catalunya Coratge, perquè que es consideren dos dels valors que defineixen les nenes i nens que tenen càncer. El ‘Nadal sobre rodes’ arriba a la tercera edició i, com sempre, un dels objectius és recaptar fons en benefici de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

La selecció Catalunya Il·lusió, entrenada per Jordi Camps, estarà formada per Laura Vicente (Palau) i Jaume Llaverola (Girona) com a porters i Laura Barcons (Voltregà), Alba Romaguera (Girona), Joana Xicota (Cerdanyola), Joana Comas (Vila-sana), Àlex Rodríguez (Reus Deportiu), Aleix Marimon (Igualada), Sergi Llorca (Noia) i Marcos Blanqué (Caldes) com a jugadors de pista.

I la selecció Catalunya Coratge, sota les ordres de Josep Maria Barberà, la formaran Teresa Bernadas (Voltregà) i Sergi Fernández (Barça) com a porters i Laura Puigdueta (Palau), Laura Vall (Girona), Gemma Solé (Cerdanyola), Marta Borràs (Bigues i Riells), Xavier Gurri (Girona), Marc Julià (Reus Deportiu), Adrià Ballart (Voltregà) i Marc Grau (Liceo) com a jugadors de pista.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: