El missatge ocult de Joan Carles (de molt mal record per a una examant)

El rei campechano està radiant. Porta un estiu fet a mida. Primer, sent capaç de deixar-se veure per la seva estimada Palma els dies que el seu fill, i sobretot, la seva jove Letícia, encara no havien aterrat a l'illa. Després, a la que va ensumar que Felip, la reina i les nenes arribaven, va fer les maletes i va trobar la millor justificació possible: marxar al campionat del món de vela a Finlàndia, on ha gaudit de la segona cosa que més li agrada, les regates, envoltat de festes diàries plenes de cervesa (el patrocinador principal del campionat era la marca cervesera més famosa del país). Per postres, el seu Bribón es va proclamar campió.

joan carles bribon

GTRES

Ara sembla que ha tornat a Mallorca, on ha coincidit amb el seu fill, que amb Letícia i les filles seguint les vacances en un indret desconegut, va anar a sopar amb el músic Jaume Anglada fent tots els intents possibles del món perquè no li fessin una foto. El que ha passat desapercebut a ulls de tots els mortals, excepte la periodista que més en sap de la monarquia, Pilar Eyre, ha estat un detall molt concret. Concretament, en un dels seus canells. Un missatge ocult adreçat directament a una de les seves amigues especials. Fixin-se en el rellotge que duu l'emèrit en aquesta fotografia:

joan carles rellotge

GTRES

És un rellotge esportiu caríssim, un Rolex Daytona, que tal i com escriu la cronista a Lecturas, "es de suponer que es el mismo que le regaló la totanera hace la friolera de veintisiete años". La totanera és la vedette Bárbara Rey, nascuda en aquesta localitat murciana i el nom que sempre ha sortit dalt de tot de les llistes d'affaires de l'emèrit aliens a la reina Sofia.

barbara rey sabado deluxe telecinco

Telecinco

Tal i com recorda Eyre, el rellotge de Joan Carles va ser un regal 'teledirigit'. Un d'aquells que t'agradaria que et fessin i li deixes caure a la teva parella, així com qui no vol la cosa, quan passegeu i veieu alguna cosa que us agrada en un aparador. El rei i la Rey estaven mirant una revista i el monarca va veure l'objecte al braç del magnat italià Agnelli: “Si no sabes qué darme por mi cumpleaños, me gustaría un reloj como este”.

joan carles rellotge 2

GTRES

Un rellotget que no era peccata minuta. Un regal que aleshores li va costar a l'artista 500.000 pessetes (3.000 euros pels que no havien nascut quan JC i la seva amiga passaven l'estona). A Rey, però, no li haurà fet gràcia veure ara aquest rellotge tornant a lluir en el canell del Borbó. Per què? Perquè no li deu portar al cap bons records, sinó molt més amargs. Explica Eyre que passat un temps, quan finalment Bárbara Rey li va regalar el rellotge, era una "noche de frío invierno en la casa de Boadilla del Monte". Què va fer quan el va rebre?: "el rey abrió la elegante caja de color verde con la corona de la marca grabada en oro, dijo muchas gracias, le dio un beso en la mejilla, y después le comunicó con frialdad que lo suyo había terminado". El dia que el rebia, la deixava. "Habían estado juntos dieciséis años". El rellotge marcava l'hora de donar-li 'porta' i a per una altra.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: