El metro de Barcelona tornarà a obrir tota la nit de Cap d’Any

El metro de Barcelona tornarà a obrir tota la nit de Cap d'Any per facilitar els desplaçaments durant el 31 de desembre i l'1 de gener, segons ha confirmat TMB en un comunicat. El dispositiu de Nadal de transport és semblant al d’anys anteriors per "facilitar els desplaçaments durant les festes", amb una oferta de bus i metro adaptada tenint en compte la disminució de la demanda de transport per motius laborals i d'estudis, amb l'increment dels viatges a zones comercials, i els desplaçaments per a visites familiars i oci. El 24 de desembre, la vigília de Nadal, el metro tancarà a les 23 h i els autobusos faran l'última sortida des de les parades d'origen a les 22 h.

En el servei de bus, TMB ha previst reforçar les línies que passen pel centre de Barcelona i altres eixos comercials els dies 6, 8, 15, 22 i 29 de desembre, festius en què els comerços estan oberts. Algunes línies, a més, comptaran amb vehicles articulats per augmentar la capacitat de transport de passatgers. TMB considera, però, el metro com "l'opció més recomanable per eludir la congestió associada a les dates nadalenques". Els dies feiners l'oferta serà semblant a l'habitual de l'hivern.

El dijous 5 de desembre, vigília de festiu, el servei de metro serà fins a les 2 de la matinada. El dia 6 de desembre l'horari serà també fins a les 2 de la matinada, ja que tot i ser festiu és divendres, i el dia 7, dissabte, el metro funcionarà tota la nit, i diumenge 8 de desembre, fins a les 12 de la nit.

La vigília de Nadal el servei de metro finalitzarà, com és habitual en aquesta data, a les 23 h. Per Nadal funcionarà de 5 del matí a 2 de la matinada, i per Sant Esteve el metro circularà fins a les 12 de la nit. A més, per primer cop aquest any, Barcelona compta amb una ruta nocturna del bus turístic de dos pisos que recorre els principals carrers del centre de la ciutat.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: