El ‘Més 324’ passa per pantalla missatges incendiaris

El programa Més 324 passa per pantalla missatges amb opinions polítiques enviats per la redactora de TV3 Núria Amat, segons informa El Triangle. Els darrers dies, Núria Amat n’ha enviat molts al programa que dirigeix i presenta Xavier Graset.

El dimecres dia 17, per exemple, n’hi van passar tres per pantalla. “Estic pensant que cremar un contenidor és cremar porqueria, i aquest país n’és ple, des de les clavegueres de l’estat a la corona de l’Ibex”, va ser el primer.

“Que no surt avui el Felip Borbó a fer cap discurset? Les manifestacions amb aldarulls les ha provocat ell i els lladres de la seva família!”, va ser el segon missatge d’Amat.

“Ens escandalitzem molt per les destrosses de la mani per la #llibertatPabloHasel però no ens escandalitzem de les destrosses que provoca el 40% d’atur entre els joves”, va ser el tercer.

Amat també critica tertulians del pograma: “ara tenim experts que menteixen?”. “Els tertulians és lògic que donin opinió, però quan trieu els experts, si us plau, penseu a respectar l’audiència. No poden sortir experts que confonguin els espectadors amb informació tergiversada. Gràcies”, demanava.

Anar a la font – e-noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: