El memorable ‘calvo’ que li han colat a Ana Rosa connectant amb Catalunya

A Ana Rosa Quintana aquest 18 d'octubre se la veia neguitosa. Se li notava d'una hora lluny que la vaga general a Catalunya li feia la mateixa gràcia que depilar-se el cos pèl a pèl amb unes pinces. Menystenint la marxa per la llibertat i les accions pacífiques ("sí, sí, mucha Olimpiada, pero por la noche…") i centrant-se només en les imatges dels aldarulls durant les passades nits. Aquest divendres, durant tot el programa, cada vegada que tractaven el tema de la vaga ho feien amb un rètol esbiaixat i tendenciós: "Alta tensión en Catalunya. Catalunya vive hoy una huelga general bajo amenaza de violencia"

ana rosa

Telecinco

Ha connectat amb una reportera que es queixava perquè els manifestants la increpaven ("Soy catalana y es muy triste") o han topat, per atzar, segons fonts del mateix programa, amb una vianant unionista amb un discurs proper a la ultradreta. La senyora Paula, bandera rojigualda al canell i veïna de l'Eixample, ha fet un míting de 7 minuts a Telecinco contra els independentistes i els polítics d'esquerres. "Está todo vandalizado, hecho una porquería. Ellos llevan la delantera. Tengo planes en el aire, niños en el aire… en fin. Esto ya se sabía, hay gente que lo avisó. Es fruto de 40 años de nacionalismo, esta maldita ideología. España es de los países más democràticos del mundo. La 'revolució dels somriures': ¡una mierda!. Quieren poner una frontera por razones etno-lingüísticas. Y la izquierda apoya esto, por el amor de Dios. Ya está bien". I AR encantada de la vida amb un somriure a mig camí entre un sàdic i el Joker.

ar vaga t5

T5

Aquesta dona ha estat un dels exemples del tipus de persones als que donaven veu i vot. Però Ana Rosa ha fet moltes més connexions pel territori català. I a Tarragona s'ha produït una d'aquelles imatges que només pot regalar el directe inesperat. Així com va passar amb un noi ensenyant una ampolla de Fairy en una connexió d'Antena 3, avui li han colat un altre gol a una cadena unionista, aquesta vegada a Telecinco. Ha estat en la connexió amb Tarragona, quan de manera totalment pacífica, li han fet una dedicatòria a Ana Rosa i a la seva "alta tensión" catastrofista:

Un 'calvo' de manual. In your face. La xarxa ha esclatat:

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: