El Manchester United sentencia Mourinho

Rate this post

El periple de José Mourinho al capdavant del Manchester United arriba a la seva fi. L’entrenador portuguès sempre ha estat sinònim de crispació, però abans, si més no, els resultats l’acompanyaven. Ara les coses comencen a canviar. Els ‘red devils‘ sembla que s’han cansat d’un Mourinho que, més enllà de no haver aconseguit fer ressorgir el club d’Old Trafford, ha protagonitzat diversos episodis polèmics amb els jugadors i la premsa.

Segons el tabloide anglès The Mirror, la directiva del Manchester United hauria decidit destituir el tècnic portuguès després del partit contra el Newcastle d’aquest cap de setmana. En cas de no aconseguir la victòria, el United sumaria cinc partits consecutius sense guanyar, fet que no passava des del 1998.

mourinho destituit mirror

Mourinho va arribar al Manchester United la temporada 2016-17 procedent del Chelsea. Amb el club anglès el tècnic ha aconseguit una Community Shield, una Copa de la Lliga i l’Europa League, títols que l’afició considera insuficients per un club de la talla del United.

A banda d’aquest bagatge, el portuguès ha protagonitzat diversos incidents públics i notoris, i l’últim ha tingut a Paul Pogba com a protagonista. Mourinho va evitar saludar al francès en l’entrenament posterior a l’eliminació del Manchester United a la Copa de la Lliga.

No són bons moments per Mourinho, que està perdent el seu prestigi a marxes forcades. 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »