El Madrid va fracassar en l’intent de fitxar Umtiti

Rate this post

La renovació de Samuel Umtiti va ser un dels serials més intensos que el Barça va haver d’afrontar la temporada passada. El central francès tenia una clàusula de rescissió assequible, de només 60 milions d’euros, fet pel qual la secretaria tècnica va voler renovar-lo. Umtiti, però, va pressionar per aconseguir un augment de fitxa i per moments va semblar que la seva sortida podia convertir-se en una realitat. Finalment, el juny passat es va acabar ampliant el seu contracte, que va passar a ser fins a l’any 2023, i la seva clàusula, que es va fixar en 500 milions. 

Ara, el diari Marca ha revelat que Umtiti va ser un dels jugadors que el Reial Madrid va temptejar amb l’objectiu de reforçar la seva línia defensiva. Segons el diari esportiu, el club blanc tenia a l’agenda als jugadors de l’Atlètic de Madrid, Lucas Hernández i José Maria Giménez, al central brasiler del PSG, Marquinhos, i al defensa central del Barça. El mateix diari assegura, però, que va ser el mateix Umtiti qui va decidir mantenir-se fidel als seus colors.

Davant d’aquesta situació, i veient que la parella formada per Sergio Ramos i Raphaël Varane pràcticament no té competència, el club blanc es plantejarà buscar un nou reforç al mercat d’hivern. De fet, una de les opcions que valoren és la de Mario Hermoso, jugador format a la cantera madridista i que actualment està realitzant una molt bona temporada a l’Espanyol. Si el volen repescar només hauran de pagar 7,5 milions. 

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »