El Madrid superarà el Barça amb un contracte rècord amb Adidas

Rate this post

Esportivament el Reial Madrid està vivint un moment de crisi, però econòmicament el club blanc comença a remuntar. Florentino érez ha endeutat fins als 575 milions d’euros l’entitat per a la remodelació del Santiago Bernabéu, però les alegries arriben amb la seva relació amb Adidas.

Tal com avança el diari Marca, el Madrid està a punt de firmar un contracte rècord amb la marca alemanya de patrocini per un valor de 1.100 milions d’euros en deu anys (2020-2030). Una xifra que comportarà uns ingressos de 110 milions d’euros a l’any per al club blanc.

D’aquesta manera la samarreta del Madrid es convertirà en la millor pagada del món a partir del 2020. Fins ara Adidas pagava 52 milions, i ara duplicaran el preu de la samarreta. A més s’afegeixen als 70 milions d’euros que paga Fly Emirates per posar la seva marca al pit de la samarreta blanca.

vinicius reial madrid valladolid peto escut celebracio EFE

EFE

Més que el Barça i que el United

Les noves xifres que presentarà el Madrid seran superiors a les dels altres dos líders fins a dia d’avui. El Barça, amb un contracte multimilionari firmat amb Nike i Rakuten, es veurà desbancat pel Madrid. Igual que en el cas del Manchester United, que ara es queda en un tercer terme.

Club Marca Patrocini Total
R. Madrid Adidas: 110 milions Fly Emirates: 70 milions 180 milions
Barça Nike: 105 milions Rakuten: 55 milions 160 milions
M. United Adidas: 85 milions Chevrolet: 62 milions 147 milions

El Barça, tot i cobrar 105 milions de Nike per temporada, té el topall en 155 com a màxim depenent dels variables. En el cas que el club blaugrana assolís tots els variables es convertiria en el club que més ingressa per patrocini per temporada.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »