El Madrid es referma en la pitjor crisi del segle

Rate this post

El Reial Madrid plora i el Barça somriu. Després de la contundent derrota al Clàssic del Camp Nou, es confirma la històrica crisi del madridisme. Pocs gols, poc futbol i poc futur.

La marxa de Julen Lopetegui és imminent després d’un altre desastre. Fracàs de nivell històric al Madrid i xifres que porten el conjunt blanc molt enrere en el temps. Els catorze punts aconseguits fins ara a la Lliga, que els situa a la novena posició, confirma un panorama que no es veia des de feia disset anys. Però a nivell global de resultats, l’inici de la temporada del conjunt blanc és el pitjor del segle XXI.

lopetegui var barça madrid efe

EFE

Un inici històric

El començament de la temporada del Madrid és històric, però no pels bons resultats. Només catorze punts aconseguits i una posició a la Lliga que ja ningú recordava. Deu jornades resoltes amb quatre victòries, dos empats i quatre derrotes.

Però en termes generals l’inici del conjunt madridista és el pitjor d’aquest segle: sis victòries, dos empats i sis derrotes. Unes dades que fan irreconeixible un Madrid que no recordava aquests resultats des de fa gairebé dues dècades.

Si ens remuntem a la història blanca a la Lliga, veurem com aquest mal rendiment no el tenien des de la temporada 2001/02. Aleshores, amb Vicente del Bosque a la banqueta, no van passar de la tercera posició al final de la competició, però van aixecar la novena Champions. El mateix va passar a la temporada 1999/00, amb el mateix Del Bosque a la banqueta, també decebent a la Lliga, però aixecant la vuitena orelluda de l’entitat blanca.

Unes dades que remuntant-nos trenta anys enrere en la història del Madrid a Primera Divisió té només quatre símils: les dues temporades ja esmentades, la 1995/96 i la 1993/94.

Resultats a la jornada 10 de la Lliga
Temporada Punts Posició Posició final
2018/19 14  
2001/02 13 10è 3r
1999/00 12 11è
1995/96 15
1993/94 12 4t

​El Madrid no està en ratxa, és obvi, Julen Lopetegui està a punt de saltar, i tot és pels mals resultats. La paciència de Florentino Pérez té un límit i el madridisme ja busca la manera de tornar a guanyar i deixar de fer el ridícul.

Anar a la font
Bernat Aguilar

Powered by WPeMatico

Translate »