El Madrid denuncia un diari portuguès que l’involucra en la presumpta violació de Ronaldo

Rate this post

El Real Madrid ha engegat accions legals contra el diari portuguès Correio da Manha per la publicació d’una “informació rotundament falsa” sobre la presumpta violació de Cristiano Ronaldo a Kathryn Mayorga, una model nord-americana, durant l’estiu del 2009 a Las Vegas.

El diari publica que un dels principals arguments que utilitzarà Ronaldo en la seva defensa és que el Madrid va pressionar-lo per signar un acord amb Mayroga i pagar-li una indemnització per comprar el seu silenci.

El club, a través d’un comunicat, nega aquesta versió i assegura que “no tenia coneixement del fet al que es refereix el diari […] i, per tant, no va poder exercir cap acció sobre quelcom que desconeixia absolutament”.

El Madrid exigeix una “rectificació total” al mitjà portuguès perquè el seu nom no acabi tacat en un assumpte que portarà cua. Segons el diari, els advocats del club blanc i els de Ronaldo van reunir-se en diverses ocasions per adoptar la millor estratègia i el document final va signar-se durant el mes de gener del 2010 en contra de la voluntat del futbolista.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »