El jutge que persegueix ara l’1-O esborra el seu Facebook ple de referències espanyolistes

Rate this post

El magistrat Jaime Conejo Heredia que instrueix de manera temporal el cas pels preparatius de l’1-O ha esborrat el seu perfil a Facebook. El magistrat havia fet diverses publicacions amb contingut espanyolista, tal com ha avançat el digital directe.cat. Diversos usuaris de Twitter han fet captures de les publicacions que ara corren per la xarxa social. Conejo Heredia és el substitut de Juan Antonio Ramírez Sunyer, titular del jutjat número tretze de Barcelona, que està ingressat a l’Hospital Clínic per unes molèsties intestinals.

Conejo Heredia havia publicat un vídeo enregistrat per ell mateix en una manifestació de Societat Civil Catalana el 12-O a la plaça de Catalunya de Barcelona. A les imatges es pot veure com gent brandant banderes espanyoles crida ‘Catalunya és Espanya’ en castellà. Ací podeu veure el vídeo:

De totes maneres, aquest no és l’únic contingut compromès que va publicar el jutge. Conejo Heredia també va compartir a la xarxa social articles de mitjans espanyolistes contra el procés d’independència. Podeu veure’n alguns ací: El magistrat es farà càrrec de la investigació a partir de divendres. Fins ara, el substitut provisional de Ramírez Sunyer, que va ser ingressat dimecres, és un magistrat de la jurisdicció de menors.

 

Anar a la font

Powered by WPeMatico

Translate »