El Gran Premi d’Espanya de MotoGP, ajornat pel coronavirus

El coronavirus segueix generant alteracions al calendari esportiu espanyol. Aquest cop, la Federació Internacional de Motociclisme (FIM), la IRTA i Dorna Sports han anunciat oficialment que el Gran Premi d'Espanya de MotoGP, que s'havia de disputar entre l'1 i el 3 de maig al Circuit de Xerès-Ángel Nieto, ha estat ajornat per culpa del Covid-19.

En un breu comunicat, els organitzadors de la competició expliquen que "ja que la situació continua en un estat de constant evolució, no es podrà confirmar la nova data del GP d'Espanya fins que s'aclareixi quan serà possible celebrar l'esdeveniment" i apunten que el calendari revisat serà publicat el més aviat possible. 

Evidentment, aquest no és el primer Gran Premi que s'ha d'ajornat per culpa de l'epidèmia. Abans, els organitzadors del campionat de MotoGP ja van haver de posposar els GP de Qatar, Tailàndia, Les Amèriques i Argentina.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: