El govern reclama al PP que retorni 212.941 euros per la subvenció de les eleccions del 2007 a les Illes

Rate this post

El govern ha declarat la nul·litat parcial de la subvenció atorgada al PP durant les eleccions de les Illes el 2007. L’executiu reclama al partit conservador que retorni els 153.322 euros que la Sindicatura de Comptes va determinar que s’havien pagat de forma indeguda.

La portaveu de l’executiu, Pilar Costa, ha explicat a la conferència de premsa posterior al consell de govern que s’ha notificat la decisió al PP. Ara, poden interposar un recurs de reposició durant el pròxim mes o bé acudir directament als tribunals en dos mesos si s’oposa a la devolució.

El PP ha reaccionat anunciat que recorreran la resolució del govern als tribunals. El secretari general, Toni Fuster, ha titllat la presidenta Francina Armengol d”inquisidora general’ i l’ha acusat d’odiar el PP i de tenir com a objectiu destrossar el partit perquè el PSIB no té projecte polític. Ha afegit que tenen la consciència tranquil·la i que no se’ls cauran els anells si han de demanar perdó.

Per la seva banda, els socialistes han criticat que el president del PP, Biel Company, perquè és un ‘triler’ que intenta tapar el que han confirmat les sentències judicials, en referència a la subvenció que ha de retornar el partit. El portaveu del PSIB, Iago Negueruela, ha titllat l’actitud de Company de ‘vergonyosa’ perquè es vanta d’haver finançat una campanya electoral amb diner negre.

Anar a la font

Powered by WPeMatico

Translate »