El govern francès no descarta el Tour de França a porta tancada pel coronavirus

Roxana Maracineanu, ministra francesa d'esports, no descarta la possibilitat que el Tour de França s'hagi de disputar "a porta tancada" a conseqüència de la pandèmia del coronavirus. Tot i això, ha volgut precisar que l'assumpte ho estan "tractant" i encara és "massa aviat per decidir".

"Estem tractant l'assumpte del Tour amb ASO, però encara és massa aviat per prendre una decisió", ha dit la ministra francesa, que s'ha plantejat què passaria "si se celebrés a porta tancada, ja que el Tour no es basa en la venda d'entrades, sinó en els drets de televisió".

Egan Bernal Tour França EFE

EFE

Segons ha dit Maracineanu a France Bleu, "en aquest període de tancament tots són conscients i responsables i tots van entendre que els beneficis de quedar-se a casa i, per tant, van afavorir el programa de televisió en lloc de el programa en viu. Finalment, no seria tan desgavellat seguir el seguir el Tour per televisió". "El Tour és un monument de l'esport, però és massa aviat per decidir. Hi ha temps per a tot. Ara tenim una altra batalla més urgent i hem d'unir les nostres forces a aquesta dificultat abans d'afrontar la següent", ha afegit.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: