El Govern del PSOE revertirà el decret que va facilitar la fuga d’empreses

Rate this post

La vicepresidenta del Govern espanyol, Carmen Calvo, ha anunciat en declaracions a El Món a Rac1, que l’executiu de Pedro Sánchez té la intenció de revertir el decret que va facilitar la sortida d’empreses després de la celebració del referèndum de l’1 d’Octubre.

En aquest sentit, Calvo ha assenyalat que després de l’1 d’Octubre, les empreses “van marxar de Catalunya per la inseguretat viscuda”, però que el PP “va fer una destrossa important a l’economia catalana amb el decret de les empreses”. Per això, ha volgut defensar el tarannà dialogant de l’actual Govern espanyol llançant un missatge a les empreses: “Catalunya és un espai segur”.

Per tot plegat, la vicepresidenta ha insistit que és intenció de l’executiu de Pedro Sánchez “revertir” el decret que va facilitar la sortida d’empreses.

Aquest anunci arriba en paral·lel a l’acord entre el PSOE i Podemos per a que la formació de Pablo Iglesias doni suport a l’aprovació dels pressupostos generals de l’Estat per al 2019, una entesa que, de tota manera, necessita del suport d’altres formacions. En aquest sentit, Calvo ha anunciat que avui mateix té previst trobar-se amb la consellera de Presidència, Elsa Artadi. La mateixa Calvo ha admès que li demanarà suport del grup del PDeCAT al Congrés a l’aprovació dels pressupostos.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »