El Govern considera que Andorra entra en la “fase de declivi” de la segona onada el coronavirus

Pel Govern, “estem en una fase de declivi de la segona onada” del coronavirus. Així ho ha afirmat el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, després de donar l’actualització de dades d’aquest dimecres, amb un increment important de casos nous: 135. Aquesta xifra, que fa que els afectats totals des del març superin ja els 5.000, però, s’ha d’emmarcar en la recuperació de les proves que no es van poder fer el dilluns. Segons Benazet, la mitjana seria d’uns 78,5 casos diagnòstics per dia. Pel que fa a la taxa de reproducció, aquesta hauria baixat lleugerament, fins a 0,83.

Els nous pacients detectats fan que el nombre de casos diagnosticats en les dues onades del coronavirus superi ja els 5.000. D’aquests, 1.236 es troben actius, dada que ha pujat, ja que el nombre d’altes noves ha estat només de 107. La millor notícia és el fet que no s’ha de lamentar cap nova defunció. Per tant, el nombre de víctimes mortals provocades a Andorra per la Covid-19 es manté en 75.

Pel que fa a altres dades, la taxa de reproducció torna a caure lleugerament en comparació a ara fa dos dies. Se situa ara en 0,83, sis centèsimes menys que dilluns.

-seguirà ampliació-

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: