El Govern assegura les beques menjador durant l’estat d’alarma

Els Departaments d'Educació i Treball de la Generalitat han anunciat aquest dilluns que durant l'estat d'alarma garantiran totes les beques menjador i totes les ajudes a menors usuaris dels serveis d’intervenció socioeducativa amb servei d’àpat de la Generalitat.

Per tal de fer-ho, la Generalitat ha presentat unes targetes moneder per a les famílies dels menors beneficiaris de les beques menjador i per als menors usuaris dels serveis d’intervenció socioeducativa amb servei d’àpat, a través d’un acord amb La Caixa.

En total es repartiran 140.000 targetes per a infants usuaris del servei de menjador i 20.000 per als menors usuaris dels serveis d’intervenció socioeducativa amb servei d’àpat. Cada targeta tindrà els mateixos diners que corresponen als dies de tancament. 

Aquesta mesura tindrà efecte fins que el Govern de la Generalitat suspengui les mesures preventives extraordinàries adoptades en el marc de l’activació del Pla d’Actuació del PROCICAT per malalties emergents en motiu de l’impacte del coronavirus​.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: