El Govern explica per què les perruqueries estaran obertes durant l'estat d'alarma

Un dels detalls que més va cridar l'atenció aquest dissabte quan Pedro Sánchez va presentar el Reial decret d'alarma per l'epidèmia de coronavirus va ser la inclusió de les perruqueries entre els negocis que sí que podran obrir durant aquest període, al costat d'altres de primera necessitat. El Govern va haver d'explicar aquesta decisió posteriorment.

Fonts de Govern han explicat a 20minuts que les perruqueries són un servei que garanteix la higiene a les persones d'edat avançada, que sovint tenen dificultats de mobilitat per tallar-se els cabells i rentar-se el cap, però Pedro Sánchez també va indicar que la decisió també està encaminada a no perjudicar tot el petit comerç.

Les fonts de l'Executiu també van indicar que per a algunes persones grans, la perruqueria té un component social de què no es vol prescindir.

El que no ha especificat el Govern és com es va a mantenir l'atenció als clients en les perruqueries sense que es respecti la recomanació que entre les persones hagi al menys un metre de distància.

Un altre dels negocis que també seguirà obert és el de les tintoreries. En aquest cas, explica el Govern, el seu paper és fonamental en el treball i manteniment d'hospitals i altres centres d'atenció, a l'rentar la seva roba de llit, tovalloles, bates i pijames.

20 minutos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: