El Govern augmenta les restriccions de l'estat d'alarma

NurPhoto via Getty Images

Més casos, més dies de confinament, més restriccions. El Govern ha anunciat un paquet de mesures aquest dimarts d'un gran tall econòmic i sòcia l per revertir les conseqüències de la crisi de l'coronavirus. Però Pedro Sánchez ha aprofitat l'ocasió per comunicar també més limitacions durant l'estat d'alarma.

Si ja es limitava la llibertat de moviment dels ciutadans sumat a l'anunci de el ministre de l'Interior, Grande-Marlaska, de tancar les fronteres, ara Sánchez ha afegit un altre tipus de restriccions com el fet de limitar els serveis de perruqueria a domicili, que la mobilització de cada ciutadà es produeixi de manera individual -amb l'excepció d'aquells que acompanyen persones dependents-.

La prohibició de la lliure circulació, a més, no es limita únicament a l'ús de la via pública, sinó que tampoc es permetrà l'entrada a platges o parcs naturals com el de la Serra de Guadarrama.

Pel que fa a la durada de l'estat d'alarma, el president ha assenyalat que, de moment és de 15 dies i després es tornarà a avaluar, "però el nostre ànim és que l'estat d'alarma duri el menys possible". "La muralla per contenir el virus està en la comunitat, i amb aquestes armes pararem a virus, resistirem i el vencerem, i ho farem units", ha assenyalat rotund el president.

Més notícies que et poden servir durant aquests dies …
– Com desinfectar correctament el mòbil contra el coronavirus
Com es distingeix d'una grip?
ENQUESTA: Com estàs d'preocupat?
Què he de fer si tinc símptomes?
Si aquests dies et quedes cuidant als fills, tens quatre opcions
Els errors que comets a l'rentar-te les mans
– La recollida de menjar no cal, però si ho vas a fer que sigui amb sentit
Com protegir-me de l'coronavirus en un avió

Font

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *