El Girona perd la consistència a Anoeta (5-0)

Rate this post

Encara no hi ha res decidit, però el Girona perd una ocasió d’or per fer un pas endavant en el seu camí cap a Europa. La Reial Societat ha passat per sobre dels catalans en un partit on els bascs han esvaït a base de cops totes les esperances dels gironins. I els gols de Canales, Januzaj, Oyarzabal i Juanmi han esfondrat la consistència gironina.

Remoure la il·lusió

El Girona sempre té aquell punt d’equip guerrer, que com a bon debutant no té res a perdre contra el rival que sigui. La incomoditat d’un plantejament típic de Pablo Machín ha seguit el seu camí a Anoeta, però sense l’efecte esperat. L’onze titular dels blanc-i-vermells és sempre el mateix –amb alguna variació puntual– i això comença a passar factura. Una temporada és molt llarga, i més a Primera divisió.

Tot i la bona posada en escena del Girona, sabent que la lluita per entrar a Europa els oferia una jornada propicia per fer un pas endavant, al final s’ha convertit en una llosa massa gran. Els gironins no volien perdre opcions a assolir el nou somni de quedar entre els set primers, però la Reial Societat, en una temporada més que discreta i sense jugar-se res, pas a pas i jugada a jugada ha anat sotmetent el Girona.

Per falta de concentració o per falta de força, els bascs han estat els primers en colpejar. Canales ha fet una centrada-xut per marcar el primer gol local al minut 11. I al 35 Januzaj ha fet el segon gol. El de la desil·lusió gironina.

Remar a contracorrent

La Reial ha tingut més intencions, més arribades i més control durant tot el partit. I això ha fet decantar el marcador. El Girona, tocat des del principi, s’ha volgut estirar per treure el cap i esperar la remuntada, però no ha tingut la contundència demostrada fins a dia d’avui.

Sempre combatius, els catalans han fet un pas endavant a partir de la segona meitat, quan han pogut refer-se de les males sensacions inicials, i han posat en dubte el domini de la Reial. L’esperit ha tornat, les ganes han ressorgit i l’esperança s’ha fet un lloc.

El Girona ha fet un pas endavant a Anoeta, però quan més es mereixia el gol els bascs han resolt el partit amb el tercer gol. Oyarzabal ha fet un doblet al minut 71 i al 85, i el partit s’ha acabat. El Girona encara no vol obrir perquè encara vol combatre pel somni d’Europa, però ara es queda amb 44 punts, encara a dos del Sevilla que és setè.

Anar a la font
Bernat Aguilar

Powered by WPeMatico

Translate »