El Girona ofereix als abonats 5.000 entrades gratuïtes per veure el Barça al Camp Nou

Rate this post

El Girona-Barça dels Estats Units encara no és una realitat perquè la Reial Federació Espanyola de Futbol no ha donat el vistiplau. Tot i això, el club gironí ja comença a mobilitzar-se per compensar els seus socis en el cas que el derbi català de la jornada 21 no es jugui a Montilivi.

El Girona ha iniciat una campanya per regalar 5.000 entrades a tots els abonats que ho sol·licitin per veure en directe el Barça-Girona del pròxim 23 de setembre al Camp Nou. El club també ofereix la possibilitat de viatjar gratis a Barcelona amb autobusos.

El soci del Girona que accepti aquesta promoció renunciarà a qualsevol altra possibilitat de compensació com el viatge a Miami (amb entrada pel partit) i la devolució econòmica del 40% de l’abonament anual. El Barça, a través del seu portaveu Josep Vives, ja va anunciar que havien “reservat” aquestes 5.000 entrades a l’espera que la proposta de jugar als Estats Units tingui llum verda.

Per la seva banda, el Girona també ha posat a la venda 174 entrades per a socis en la zona visitant del Camp Nou. El preu d’aquestes entrades és de 69 euros i estaran disponibles fins al dijous 20 de setembre o fins exhaurir existències.

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »