El Girona i la Creu Roja, de la mà per fomentar l’èxit escolar

El Girona, a través de la fundació a la qual forma part el City Football Group ha ampliat la col·laboració en el projecte de Promoció de l’èxit escolar de la Creu Roja, seguint una iniciativa que es va engegar l’estiu del 2020, a través de la campanya global Cityzens Giving, per a la recuperació post Covid-19.

El club de Montilivi fa l’aportació al projecte solidari gràcies a la suma dels imports referents a la compensació del curs passat que els abonats van decidir destinar a projectes socials. A més, aquesta quantitat total ha estat doblada pel City Football Group.

La promoció de l’èxit escolar és un projecte d’intervenció socioeducativa que pretén contribuir a l’increment de l’èxit escolar d’infants i joves de 6 a 16 anys que pertanyen a famílies en situació de risc d’exclusió social. A banda d’oferir acompanyament psicològic i material per tal que no hi hagi abandonament en l’escolarització, també es promou hàbits saludables per mitjà de tallers específics i berenars d’alimentació saludable.

L’ajuda destinada per part del Girona arribarà en un moment clau pel projecte, després de gairebé un any en pandèmia i amb grans reptes a conseqüència de l’increment del nombre de famílies afectades. De fet, el finançament del Girona i de la seva fundació garantirà la viabilitat d’aquest projecte fins el juny del 2021, amb l’objectiu d’estirar-ho fins a la resta d’any.

Durant el 2020, prop de 80 infants i 19 persones voluntàries han participat en el projecte a les comarques gironines.

Anar a la font – El Punt Avui – Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *