El Girbau Vic jugarà la lliga de campions en una bombolla a Linz

El Girbau Vic TT jugarà la lliga de campions femenina en una bombolla a Linz (Àustria) del 3 al 8 de desembre. La pandèmia de Covid-19 ha obligat a caviar el format de la màxima competició europea de clubs. Deu equip es trobaran en la bombolla sanitària que es crearà en el complex Sportpark Lissfeld de Linz on del 3 al 6 de desembre es disputaran dues fases de grups i el 7 i 8 les semifinals i finals. No hi haurà públic i només un màxim de set persones per equip entre jugadores i tècnics.

El sorteig dels grups es farà l’1 de desembre a Linz. Hi ha tres caps de sèrie, el TTC Berlín Eastside alemany, el Linz AG Froschberg austríac i el TT Saint-Quentinois francès. Completen els deu participants l’UCAM Cartagena de la lliga estatal, el Metz TT i el CP Lyssois Lille Métropole de França, el SKST Stavoimpex Hodonin de la República Txeca, el TTC CarinthiaWinds d’Àustria, el GDCS Do Juncal de Portugal i el Girbau Vic.

El conjunt osonenc es desplaçarà a Linz amb un equip format per Sofia Zhang, Gabriela Feher, Charlotte Carey i la jove Sílvia Coll. L’objectiu del Girbau Vic és ser competitiu i, com la temporada passada, intentar acabar entre els vuit millors.

Anar a la font – El Punt Avui – Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: