El futur de l’hoquei herba al Torneig de Reis del Polo

la xarxa patrocini petit

El Torneig Internacional d'Hoquei de Reis aixeca el teló aquest divendres a les instal·lacions del Real Club de Polo de Barcelona. Hi participaran 18 equips i més de 200 jugadors. És un esdeveniment de primer ordre, que reuneix equips arribats de diversos països: Anglaterra, Holanda, Irlanda i Bèlgica entre altres. En la 72a edició, el Torneig de Reis engloba les categories juvenil i cadet.

L'esdeveniment és un referent de l'esport barceloní, amb un espai propi entre les cites esportives més destacades de l'any. Forma part del programa Barcelona Turisme Sports i és un dels quinze esdeveniments internacionals més importants de la ciutat.

Conjunts com el Wesley College o el Mounty Mercy irlandesos, el Warande o Willem College holandesos, el Calday Grange anglès o el Leuven belga posaran a prova els diversos equips del Reial Club de Polo, tant en la categoria masculina com en la femenina. També hi seran presents un combinat de jugadors catalans sub-16, el FC Barcelona i l’Iluro Hockey Club, de Mataró.

El diumenge es jugaran les finals en categoria cadet, mentre que dilluns els millors equips buscaran els títols juvenils.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: