El furibund atac de Frank Cuesta als seus haters: “Sois una p… mierda”

Rate this post

Probablement Frank Cuesta en lloc d’esmorzar suc de taronja i torrades amb melmelada prefereix beure un batut de sang de serp cascavell o llepar la pell al·lucinògena d’una granota. Si no, no s’entén que de tant en tant munti en còlera i protagonitzi segons quins vídeos a les seves xarxes socials. Fa un parell de setmanes, ja anava calentet quan va veure com un grup de turistes alimentava peixos donant-los-hi un biberó de llet:

 

Lo último en gilipolleces….

A post shared by Frank Cuesta (@cuestafrank) on

L’aventurer/extennista/presentador té un caràcter agre i prefereix estar envoltat d’animals que de persones. Especialment si no són de la seva corda o pensen com ell. Quan no són els turistes, també ha aprofitat per carregar contra Carles Puigdemont, “un tío con una puta fregona en la cabeza“, després que aquest enviés una carta al govern espanyol sobre la proclamació de la independència.

A Cuesta no li costa gens enviar a pastar fang al primer que se li posi al davant. I ara els hi ha tocat el rebre als usuaris de les xarxes que aprofiten aquestes per dir el que no els agrada dels famosos. Així en general. Això sí, aquesta ocasió ha deixat de banda la seva gorra de tennis que acostuma a dur a l’inrevés i la seva samarreta blanca. Per fer la seva crítica s’ha posat creatiu i ha fet un muntatge fent-se passar per un peix que en lloc de menjar plàncton, vomita bilis. Cuesta es posa la bandera de defensor dels famosos i aprofita per adreçar-se als haters d’internet per dir “lo que muchos famosos no les dicen por no parecer maleducados“. Però a ell li llepa un peu ser maleducat o no i, entre d’altres floretes, deixa anar coses com “que os den por el culo a todos. Sois una puta mierda que no valéis ni para cagar por el culo. No valéis ni la mierda que cagais“. La resta de l’escatològic missatge és aquesta: 

Els meus coneixements en ictiologia són força limitats. Desconec si el peix que utilitza Cuesta al muntatge és un peix globus o no. Però el que està clar és que el globus el duia ell a l’hora de gravar aquest vídeo. Com a mínim, de l’heli que ha utilitzat per fer aquesta veu.

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »