‘El Foraster’ arrasa en el seu retorn a TV3 i fa plorar d’emoció més que mai

“Sou mooooolt booona geeent!!!”. El crit de guerra de Quim Masferrer va tornar a sonar en una plaça d’un poble de Catalunya i als menjadors dels espectadors. El Foraster ha tornat a TV3 amb una nova temporada que promet ser encara més emocionant del que ens té acostumats. De moment, els bons costums no es perden i el programa va ser el més vist del dia, amb un majúscul 24,5% de share i 632.000 espectadors, en l’opció preferida per l’audiència catalana durant tot el dia.

foraster estany quim

Quim Masferrer a ‘El Foraster’ a L’Estany (TV3)

I no ens estranya. La reentré de Masferrer va ser per la porta gran. Riures i emocions a parts iguals amb uns veïns que et robaven el cor, els del poble de L’Estany, el municipi més elevat del Moianès. Allà va trobar-se amb un esmorzar pantagruèlic, amb un alcalde menut o amb un nen de 12 anys parlant d’amor i de relacions de parella com si fos un psicòleg cum laude. Meravellós. Però la part que va tocar més la fibra va ser quan Masferrer va conèixer les persones de més edat del poble. D’una banda, un grup d’aspirants a Eugenio al costat del mercat, unes iaies explicant acudits de gràcia peculiar, però amb una manera d’explicar-los que provocava la rialla en l’espectador i en el mateix presentador.

foraster estany iaies

Quim Masferrer a ‘El Foraster’ a L’Estany (TV3)

Plorant de riure… I plorant d’emoció. La que va commoure l’audiència quan va anar a la residència del poble. Allà es va trobar amb l’Angelina, una senyora entranyable de 87 anys que ha dedicat tota la seva vida a cuidar els altres i a qui ara cuiden en una residència. El coronavirus, per sort, no ha picat a la porta, i ella es mantenia ferma i optimista tot i haver-les viscuts de tots colors. Les llàgrimes difícilment es podien contenir quan explica que hi ha hagut treballadores del centre que quan va esclatar la pandèmia, van decidir tancar-se amb elles tres mesos a cuidar-les. És el cas de la Dolors, la cuinera, que va decidir deixar la seva família per confinar-se amb els residents. Poc més es pot dir després de veure aquestes imatges:

I quan encara ens estàvem recuperant d’això, vam conèixer l’Emma, la doctora, arribada de Barcelona fa uns anys amb la seva família, que ha descobert que ser metgessa en un poble és molt diferent de ser-ho a la ciutat. A L’Estany, els seus pacients són com la seva pròpia família. Amics, persones a qui estimes, que quan moren, vas al funeral, que quan pateixen sents el seu patiment com teu. Però també les alegries i el felicitar-se pel seu dia a dia quan es troben bé. Amb ella va anar a veure una veïna de molta edat. I només veure com la tractava, en Quim amb prou feines va poder contenir l’emoció.

foraster estany doctora

Quim Masferrer a ‘El Foraster’ a L’Estany (TV3)

I esperin perquè aquesta temporada promet més emocions, per exemple, amb un programa especial fet en confinament, amb alguns dels veïns més emblemàtics d’anteriors edicions. Celebrem el retorn d’El Foraster. Com diria Masferrer, un moooolt boooon prograaaama. I un programa necessari. 

T’ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.Subscriu-te a ElNacional.cat

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: