El fill de la Pantoja, a punt d’arribar a les mans contra Telecinco

Rate this post

L’endemà que Isabel Pantoja truqués a Sálvame per acusar la seva filla de portar una vida descontrolada i regalés a Telecinco 5 milions d’espectadors, Jorge Javier Vázquez va enviar els reporters del programa a casa de l’altre fill de la folklòrica. I allà es va repetir la típica escena d’un famós encarant-se amb la càmara mentre la seva dona l’estira del braç. El programa va posar el vídeo de 40 segons com a esquer pel morbo de si acabaven a bofetades:

Una discussió de barra de bar, amb un Kiko Rivera descontrolat. Un treballador de Telecinco li diu a Paquirrín “No me des” i el fill de la tonadillera treu el mal caràcter Pantoja. “Que no te dé, que no te dé…”. Tot sembla venir per un moment anterior que no veiem:  “Me has grabado en la puerta de mi casa sin camiseta!!!“. No li hauria de molestar, ell mateix va promocionar la pilota gàstrica que es va fer posar a l’estómac per evitar la gana i aprimar-se 40 kilos.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Kiko Rivera (@riverakiko) on

El programa no va poder liderar la nit a Catalunya, on Preguntes freqüents s’enduu la nit amb un 18,1% i Pilar Rahola denunciant que la setmana que ha fet el discurs de la Diada a Madrid va veure la ciutat plena de banderes espanyoles i no ho entén: “Si jo tingués un Estat no posaria la meva bandera arreu. El imperio contraataca”. 

rahola tv3

TV3

El programa va tenir una petita maldat interna de periodistes: va convidar a la taula de tertulians el substitut de Ricard Ustrell a El suplement de Catalunya Ràdio. Roger Escapa debutava així a TV3 i veia promocionat el seu nom i el seu programa. Una empenteta per superar el record de l’anterior responsable del matinal de ràdio, amb qui Escapa tampoc no té una bona relació. Ada Colau a La Sexta Noche tampoc va impedir que TV3 mantingués el liderat dels dissabtes amb un renovat FAQs.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »