El fill de Carmina Ordóñez, arruïnat: “Visc amb 160 € al mes. Estaria millor a presó”

Rate this post

La vida de Carmina Ordóñez va ocupar hores i hores de televisió. El seu matrimoni amb el Paquirri va catapultar-la a la fama, però la història va acabar dramàticament amb la mort del torero a la plaça i la posterior defunció -escabrosa- d’ella. El segon matrimoni de la socialité va ser amb el cantant Julián Contreras, amb qui va tenir un fill que avui és notícia.

Des que morís la mare, que Julián Jr. no aixeca el cap. Fa unes setmanes que la premsa especula amb els presumptes deutes que hauria acumulat. Una situació financera molt complicada que ara ha confirmat.

Amb només 32 anys, el noi ha estat desnonat i està completament arruïnat. Veu que ha de cuidar el pare, que s’està quedant cec, i que no tenen ni casa ni diners per mantenir-se. Es troba en el seu pitjor moment i està desesperat, tal com afirma davant La Razón: “Em sento en l’exclusió social. Fa dos anys que estic en concurs de creditors. Visc amb 160 € al mes. Hom creu que això només passa a les famílies desestructurades, però no és així. He passat gana, he viscut sense llum, sense aigua, sense gas… Et quedes al marge i et vas ofegant”.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Julián Contreras Jr. (@j_contrerasjr) on

Hisenda li estaria retenint 1.118 € dels 1.300 € que cobra, el que provoca que no tingui diners per a res: “Creu que es pot viure així? És un nivell d’asfíxia… No puc llogar, ni donar d’alta un telèfon, ni obrir un compte bancari, ni tenir targeta de crèdit. Surto en un registre de morosos i quan el banc posa el meu DNI surt tot el que dec. Sense treballar no puc generar ingressos i no puc seguir pagant. I tot per culpa d’haver estat un emprenedor i muntar un restaurant”.

“Em vaig creure les mentides de l’emprenedoria. Estava com a garant solidari i ara tinc un administrador concursal a qui li dono fins i tot els tiquets del supermercat. Vaig cometre l’error de reconèixer davant d’un jutge els meus deutes, i ara no puc pagar el que dec. Et posen manilles virtuals. Si m’ingressen a Soto del Real, viuria millor. Almenys tindria assegurat el menjar”, arriba a afirmar.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Julián Contreras Jr. (@j_contrerasjr) on

La situació del jove és desesperada, però molts es pregunten com és possible que hagi arribat a aquesta situació tenint en compte els diners que tenia la mare. Els germanastres Rivera tampoc no poden ajudar-lo? Com despertarà d’aquest malson?

Anar a la font
Jennifer Navarro

Powered by WPeMatico

Translate »