El drama familiar de la fotògrafa dels reis: “Morirá esta noche”

"Morirá esta noche". Aquesta colpidora frase l'ha sentit infinitat de vegades la fotògrafa que aquesta setmana va presentar en societat els retrats oficials dels reis d'Espanya, Estela de Castro.

familia reial posado gtres

Casa Real

leticia i felip posado gtres

Casa Real

Des que es van veure les fotos de Letícia, Felip i les nenes, ara tot han estat elogis i paraules d'aprovació cap a la fotògrafa madrilenya. Una altra cosa és el look ranci que es desprén d'aquests modelets, però això no és cosa seva. Però no sempre les paraules que De Castro ha sentit li han regalat les orelles. De fet, han estat molts anys escoltant una frase lapidària que no es pot treure del cap: "Morirá esta noche". És el que li han dit a ella i a la seva família cada vegada que el seu germà petit ha ingressat a l'hospital. Perquè el noi pateix una malaltia rara, una de les més devastadores que hi ha, la síndrome de Lennox-Gastaut. 

estela de castro fotografa reis gtres

GTRES

El diari El Mundo l'ha entrevistat, no pel posado reial, sinó pel Proyecto Mi hermano, la causa humanitària més personal de la fotògrafa dedicada al seu germà Luis i a la seva malaltia. Porten temps patint i veient com el seu germà continua lluitant, tot i que els auguris eren nefastos amb cada ingrés: "Sin apenas poder moverse, sin poder hablar ni pensar con agilidad, retorciéndose por las convulsiones… Pero en la pelea". Un deteriorament humà fruit d'una malaltia neurodegenerativa que pateixen unes 4.600 persones a Espanya i que ella ha volgut copsar amb la càmera, "después de una crisis de Luis. Yo quería contar el dolor, el propio y el que sentía mi hermano". Unes fotos duríssimes:

germa estela de catro

Estela de Castro

germa estela de catro2

Estela de Castro

"No necesitamos hablar. Los dos sabemos perfectamente lo que sentimos. Basta un gesto, una mirada o una caricia para decirnos muchas más cosas que lo que dirían unas palabras". Unes fotos impactants. Molt més humanes, necessàries i reals que les que l'han fet famosa sobre Felip i Letícia. Molts ànims a De Castro i la seva família.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: