El drama de la striper Chiqui Martí: així supera la tetraplegia i el divorci

Rate this post

La història de la TV està plena de joguines trencades. El tòpic diu que la fama ràpida acaba en una baixada a plom, de reconeixement, d’ingressos i d’ego. I quan més amunt, després més avall. El cas de la striper catalana Chiqui Martí és de superació. Feia striptease a diferents locals de Barcelona, com el desaparegut Bailén 22. Un art en el que Chiqui va excel·lir: treure’s la roba i ballar i fer contorsions a una barra. Va ser fixa al programa Crónicas Marcianas, i tot el que Xavier Sardà, amb Mainat i Cruz, tocaven, es feia ric. Ara el digital Jaleos en fa un retrat que revela que la purpurina cau.

chiqui marti 2018 GTRES

GTRES

La fotografia és del funeral d’un amic, el germà de Sonia Monroy. Als 47 anys, la showgirl porta una vida més anònima i repassa els sotracs que li ha causat la vida. Un accident fent un exercici de teles (acrobàcia suspesa a l’aire) li va provocar tetraplegia. La rehabilitació li ha permès tornar als escenaris i viure de la seva passió. En l’aspecte personal, va separar-se del seu home i va descobrir que mai més voldria estar amb ningú del gènere masculí. El 2014 es va casar amb una dona, Raquel, tot i que la ballarina no es considera a ella mateixa lesbiana. No li agraden “les dones” sinó una dona: Raquel.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Tuya para SIEMPRE!!! Ya no se admiten devoluciones, jajajaja

A post shared by Chiqui Martí (@chiquimarti) on

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Dias muy felices a tu lado @raquel__sanz 

A post shared by Chiqui Martí (@chiquimarti) on

Al casament no hi va anar l’únic dels progenitors de Chiqui que és viu: el seu pare. “Em va dir ‘No voy a ir porque no tengo nada que celebrar’. Va ser molt dur“. I quan creia que ja s’havia refet de tants drames, en quedava un altre: el seu germà Raul, que pateix una malaltia que requereix medicació, va desaparèixer i l’ONG SOS Desaparecidos va difondre una campanya per trobar-lo. Feliçment va quedar en un ensurt. El perfil que dibuixa el digital que ha recuperat Martí de l’anonimat és el d’una dona que ha patit molt però que segueix sent forta, feliç i fent feliços els que contemplen el seu art.

Anar a la font
Marc Villanueva

Powered by WPeMatico

Translate »