El drama d’Álex Lequio: recau de la malaltia i el tornen a ingressar

Álex Lequio no aixeca el cap. Després de lluitar durant un any contra el càncer i superar-lo, el fill d’Ana Obregón i Alessandro Lequio ha recaigut de la malaltia. Un cop duríssim per la família, que no se separa del seu costat ara que es troba ingressat, una altra vegada, en un hospital de Madrid.

Álex Lequio Ana Obregón hospital GTRES

GTRES

Era només un rumor i la revista Semana ho ha pogut confirmar: Álex Lequio va ser ingressat dilluns a la clínica Ruber Internacional de la capital espanyola per començar un tractament contra el càncer que torna a patir. La seva mare, l’actriu Ana Obregón, no s’ha separat del seu costat en cap moment. El pare, el televisiu Alessandro Lequio, que passa llargues hores amb el fill, avui sí que ha anat al seu lloc de feina a El programa de Ana Rosa.

obregon, lequio i fill instagram

@alessandrolequiojr

Quan va ser diagnosticat el primer cop, a l’abril del 2018, Álex Lequio es va instal·lar als Estats Units perquè el tractessin els metges del Memorial Sloan Kettering Cancer Center de Nova York. Aleshores se’n va sortir, després de mesos de lluita. Però últimament alguna cosa no anava bé. Des que va rebre l’alta, les anades i vingudes als centres mèdics han estat una constant. I ara se'n coneix el motiu: el càncer ha tornat a aparèixer, i els Lequio-Obregón esperen repetir el mateix desenllaç de l'altra vegada.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: