El documental de Jordi Évole sobre els EUA de Trump s’estrenarà a Atresplayer Premium

L’últim projecte de Jordi Évole es podrà veure en exclusiva a través d’Atresplayer Premium, la plataforma de pagament d’Atresmedia. El documental Mr. Trump, disculpe las molestias, centrat en la vida de la comunitat llatina als EUA governats pel magnat, es va estrenar el 29 de setembre a Telemundo, però a Espanya arribarà a través del servei d’ streaming, tot i que encara no s’ha fet pública la data. 

Per fer el documental Jordi Évole i el seu equip han visitat diverses ciutats dels EUA, com Tucson, Miami, El Paso o Washington, a més de la mexicana Ciudad Juárez. Durant el seu viatge, el periodista es troba amb el polític demòcrata Bernie Sanders i diferents figures rellevants de la comunitat llatina al país, com els periodistes José Díaz-Balart i Jorge Ramos, l’actriu Kate del Castillo o el xef José Andrés. Tots ells analitzaran com és la realitat de la comunitat llatina des de l’arribada de Trump al poder, una situació “molt complicada d’entendre vivint a més de 8.000 km de distància”, segons Évole. 

El programa especial, que segueix la línia de ‘Salvados’, espai que Évole va conduir durant 10 anys, constarà d’un únic capítol. 

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: