El discurs de Guardiola per guanyar el coronavirus… “amb uns quilets de més”

Sempre que parla és per escoltar-lo atentament. I novament Pep Guardiola s'ha pronunciat sobre el coronavirus i les seves afectacions ja pensant en el dia a dia del seu club de futbol i dels aficionats.

L'entrenador del Manchester City ha reconegut que "trobem a faltar el futbol, trobem a faltar la vida que teníem fa uns dies", però ha reiterat que "ara és el moment d'escoltar i seguir el consell de científics, metges i infermeres". Sobre el City, s'ha dirigit a l'afició i ha dit que "sou la meva família al futbol i farem tot el possible per fer-vos sentir millor".

I de cara al futur ha assegurat amb un to d'humor, igual que passa amb les lesions en el món del futbol, que "d'aquesta en sortirem més forts, millors, més propers i amb uns quilets de més".

Guardiola, sincer i proper, ha tornat a dir que tothom es quedi a casa i es cuidi. Tots preparats per guanyar el partit al coronavirus.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: