“El dirigent amb més morts a l’esquena”: un famós català contra Pedro Sánchez

Espanya ja és el segon país del món amb més morts pel coronavirus, superant la Xina i només per darrera d’Itàlia. Les xifres són alarmants: 4.089 persones han perdut la vida i 56.188 s’han contagiat. El primer cas en territori espanyol va ser a la Gomera l’1 de febrer. El 24 del mateix mes es va detectar un positiu a Catalunya. Amb nous casos dia rere dia, Pedro Sánchez no va decretar l’estat d’alarma i el confinament fins el 15 de març, quan ja hi havia 7.753 infectats. Una gestió de la crisi que per alguns ha arribat tard i malament. Avui mateix el diari britànic The Guardian publica un article duríssim contra l’executiu del PSOE per “un dels moments més foscos i dramàtics de la història recent d’Espanya”. Crítiques des de l’estranger però que també fan personalitats d’aquí, com el periodista Jair Domínguez, un dels més punyents fins ara amb el president espanyol.

Jair Domínguez @jairdominguez

@jairdominguez

pedro sanchez prorroga estado alarma Pool Congreso

EFE

Després de saber que Espanya ha sumat 658 defuncions més en les darreres 24 hores, el col·laborador de l’Està passant de TV3 s’ha deixat anar de gust contra Sánchez, a qui posa el sobrenom de “Pedrito el Sepulturero”. “Està a punt de convertir-se en el dirigent amb més morts a l’esquena de la història d’Espanya. I no era fàcil”, ha escrit al seu compte de Twitter. Li ha faltat matisar que compta des de la mort del dictador Francisco Franco.

No es el primer cop que el periodista esclata contra Pedro Sánchez des que va començar la crisi sanitària. Dimecres dia 18 de març, quan el president del govern espanyol era al Congrés dels Diputats explicant les mesures que pensava prendre per acabar amb el COVID-19, en Jair va titllar-lo de “mermat”. “No farà res fins que a cada comunitat autònoma hi hagi els mateixos morts que a Madrid”, l’acusava aleshores. Unes paraules que avui tenen continuació.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: