El director de TV3 fulmina Risto: “No convierta su opinión en verdades”

Duel estel·lar al programa Todo es mentira: Risto Mejide contra Vicent Sanchis. El publicista i presentador català, reincorporat al programa després del naixement de la seva filla Roma​, s'ha erigit en la veu (la gran, única i lapidària veu, que parlem de Risto) de l'antiindependentisme. El discurs de Mejide recopilava tots els mantres de l'arc ideològic que va des de l'equidistància a l'espanyolisme ultra i tronat. Tots, tots, tots. "Se olvida de media Catalunya", "TV3 practica un adoctrinamiento vergonzoso", "señalan a periodistas", "ofenden con lazos y pancartas" y "usted animó a la gente a participar en un referéndum ilegal". I no, no creguin que Risto es limitava a preguntar, no. Ell pontifica, el que diu va a missa. Vaja, tot molt plural. Ara bé, si Mejide es pensava que es trobaria al davant d'un xitxarel·lo, ha fet figa: Sanchis no és dels que s'arronsa en situacions de provocació flagrant. 

Risto Cuatro

Risto Mejide Cuatro

Algunes frases per al record de la intervenció de Sanchis: "la presunción de inocencia no es una marca de embutidos", "claro que condeno las barbaridades (dels pasquins contra periodistes unionistes)", "creen que somos gente enferma que nos curarán con el 155", "usted dice estar triste por lo que ve en TV3, a mi me entristece que diga eso" i la més contundent i que defineix perfectament les intencions de Risto, uniformat per quart dia consecutiu amb una camisa que diu 'premsa espanyola, manipuladora', durant tota l'entrevista: "No convierta sus opiniones en verdades absolutas". Manipular, potser no: adoctrinar (precisament del que acusa Sanchis), 'un rato largo'.

Sanchis Risto 3 Cuatro

Vicent Sanchis Risto Mejide Cuatro

Risto, valent quan li xiuxiuejaven les preguntes i amb certa cara de pòquer davant la fermesa de Sanchis, s'ha quedat pràcticament sense temps per fer-se ressò del que ha fet el diari de Pedro Jota Ramírez, El Español, assenyalant des de les seves planes a periodistes catalans: entre ells, el mateix director de la pública catalana i Toni Soler, coproductor de 'Todo es mentira'. Curiós, va tenir temps de sobra per parlar de 4 fotocòpies abjectes, però no gaire per parlar d'una publicació 'seriosa'. Ara bé, Sanchis no ha callat: "¿Qué considero? Que están enfermos. Después de señalar, ¿qué buscan? ¿La agresión? ¡Enhorabuena!". Alt, nítid, clar i català. 

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: