El CPA Girona es proclama campió del món de grups de xou grans

El CPA Girona ha tancat aquest diumenge al Palau Sant Jordi un any per emmarcar. Les gironines, entrenades per Nuri Soler, han aconseguit la medalla d’or al Mundial de grups de xou grans, un títol que encara no havien guanyat. Aquest 2019, el CPA Girona, amb ‘Bacterium’, ha guanyat el campionat territorial gironí, el català, l’espanyol, l’europeu i el mundial.

Segones han acabat les noies del CPA Olot amb ‘No em tallis les ales’, que després d’una temporada amb múltiples lesions, algunes importants, s’han refet i, després de quedar fora del podi en l’europeu, les de Ricard Planiol i Ester Fàbrega han aconseguit la medalla de plata.

Els dos clubs catalans han fer aixecar els espectadors que hi havia al Palau Sant Jordi, demostrant un cop més el gran nivell del patinatge artístic català. El podi l’ha completat el Diamante italià, amb ‘Through the eyes of a child’.

El Reus Deportiu, el tercer club català que competia aquest diumenge al Sant Jordi, ha acabat en la sisena posició amb ‘Equality’.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: