El conseller Solé visita el Punt de Solidaritat de Lleida i aborda temes de cooperació al desenvolupament a la demarcació

Per a Solé, aquesta iniciativa és “una mostra del fet que anem avançant cap a l’Agenda 2030”. El conseller ha posat en valor la “capacitat de teixir aliances” entre les dues institucions lleidatanes, que considera “el millor exemple de la forma com hem d’avançar per sortir d’aquesta crisi” i per “sortir-nos-en tots”.  A la visita també hi han assistit Miquel Pueyo, paer en cap de l’Ajuntament de Lleida, i Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida, així com Ramon Farré, delegat del Govern a Lleida, i Manel Vila, director general de Cooperació al Desenvolupament.

Després del Punt de Solidaritat, el conseller Solé s’ha traslladat a la Diputació de Lleida, on s’ha reunit amb el seu president, Joan Talarn, i la diputada de Feminismes, Helena Martínez, per abordar temes de cooperació al desenvolupament i el rol del municipalisme i els governs locals en les cooperacions catalanes.

Quant al suport a les entitats lleidatanes, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament ha atorgat un suport anual de 100.000 euros el 2019 i el 2020 a la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida. Les entitats de la demarcació també han disposat d’un fons específic per enfortir el teixit solidari lleidatà, dotat amb 200.000 euros.

gencat.cat – Sala de premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: