El comú de Sant Julià incorpora quatre estudiants d’FP en període de pràctiques

Els cònsols de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Mireia Codina han rebut aquest dimecres els quatre estudiants de Formació Professional que fan una estada formativa al comú lauredià. Tres dels alumnes segueixen els cursos al Centre de Formació Professional d’Aixovall i un al Lycée Comte de Foix.

Els alumnes faran les pràctiques durant els pròxims mesos a la corporació comunal. Josep Majoral ha subratllat que “el comú aposta per la formació dels nostres joves”. Les pràctiques a les empreses són un pilar bàsic en la formació dels estudiants de Formació Professional i ‘estan efectuant malgrat la pandèmia de la Covid-19.

Les pràctiques suposen el coneixement del món laboral i de l’empresa com ara la possibilitat d’estar en contacte amb la tecnologia més avançada. Completar la seva formació professional, per tal de capacitar-se per a la seva incorporació al treball o l’obtenció d’una formació adaptada a llocs de treball específics. El comú lauredià rep des de fa anys alumnes en el marc d’aquestes formatives que es plasmen en un acord entre la institució i el centre educatiu.

altaveu.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: