El col·leguisme de Sánchez amb Merkel

Rate this post

El president espanyol Pedro Sánchez s’ha reunit avui amb la cancellera alemanya Angela Merkel en un dinar celebrat al Palacio de los Guzmanes, a Sanlúcar de Barrameda (Càdis) durant un parell d’hores per “establir un consens i avançar en una posició i estratègia comuna”. Una trobada en què Pedro Sánchez s’hi ha presentat ben informal: una americana i uns pantalons blau marí, camisa blanca i sense corbata. 

pedro sanchez angela merkel trobada EFE

Foto: EFE

Potser ha estat la calor, que és agost i que la gent està de vacances, que el president de l’Estat ha considerat adequat reunir-se amb la cancellera amb un look menys formal, tot i que ella no ha perdut el seu formalisme alemany, conjuntant una americana rosa amb un pantaló llarg de color blanc. 

merkel sanchez trobada prat EFE

Foto: EFE

Però el col·leguisme de Sánchez amb Merkel no s’ha quedat només en la vestimenta. Durant la compareixença davant els mitjans, després de la reunió, Sánchez ha donat pas a les paraules de Merkel tutejant-la. Quelcom que no haviem sentit encara: que el president espanyol es prengui la llicència de parlar-li de tu a la cap d’estat alemanya, o almenys no públicament. Potser ha estat la calor, les dues hores del dinar o les ganes de marxar de vacances que han accentuat aquest col·leguisme entre estats. 

pedro sanchez merkel peto EFE

Foto: EFE

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »