El Cirque du Soleil il·lumina la màgia de Messi en l’estrena mundial

El millor homenatge que es pot fer és en vida. I això és el que ha fet el Cirque du Soleil a Leo Messi. Aquest dijous s’ha estrenat al Parc del Fòrum un nou espectacle que lloa la figura del crac del Barça amb un show amb 47 artistes i un escenari únic per l’ocasió.

Barcelona ha estat escollida la primera ciutat del món que a partir d’aquest dijous, 10 d’octubre, es podrà veure aquest espectacle. Hi ha 47 artistes de 17 països que condueixen el show en una vintena de números de circ que compten amb una banda sonora.

47 artistes de 17 països

L’organització ha volgut portar a l’espectador com si fos a un camp de futbol i el públic ha estat enfrontat en dues graderies, una davant l’altra. Els artistes han contribuït durant l’espectacle que hi hagués una interacció entre tothom i l’atmosfera que s’ha generat ha estat espectacular.

Messi10 by Cirque du Soleil - Sergi Alcàzar

Sergi Alcàzar

El Cirque du Soleil ha volgut crear una estructura única per l'ocasió. Un estadi de futbol amb dues pantalles que han projectat els moments més recordats de la carrera de Leo Messi. A més, el crac blaugrana ha gravat imatges exclusives per l’espectacle i també s’han vist noves disciplines acrobàtiques.

La producció del Cirque du Soleil no ha estat externa sinó que han comptat amb la participació de 40 empreses locals que s’han encarregat del personal, de les maquinàries, del mobiliari, servei de càtering, logística, transport i seguretat.

Documental el 21 de novembre

Una de les grans atraccions és que l’usuari pot gaudir d’una experiència abans de l’espectacle. Diferents desafiaments relacionats amb el futbol, conversar amb un Messi interactiu i reviure els moments més espectaculars de la carrera de l’argentí a través d’unes ulleres de realitat virtual.

Messi10 by Cirque du Soleil - Sergi Alcàzar

Els fans de Leo Messi podran veure quins han estat els secrets de Messi10 by Cirque du Soleil amb un documental que es publicarà el 21 de novembre.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: