El Circuit Català 3×3 de bàsquet torna a La Xarxa

Rate this post

la xarxa patrocini petit

La primera transmissió serà la prova que es disputarà, demà, a Viladecavalls a partir de les sis de la tarda. Amb un total de 12 seus, repartides per tot el territori, els guanyadors de cada una d’elles participaran a la gran final, que tindrà lloc a Barcelona el dissabte 27 de Juliol 2019 i que La Xarxa també us oferirà en directe. Les final en les categories júnior i sènior de demà a Viladecavalls es podran seguir per les televisions local i a Xala!

La Federació Catalana de Bàsquet espera que la segona edició arribi als 1.000 equips inscrits i superi els 3.600 participants.

Les seus que s’incorporen al Circuit, a banda de Viladecavalls, són Sabadell, Manresa, Sant Julià de Vilatorta i Banyoles. Justament, la pròxima cita del 3X3 serà a la capital del Pla de l’Estany, amb el CB Banyoles com a amfitrió.

El Circuit 3X3 aplica el reglament FIBA, en el qual equips formats per 3 jugadors s’enfronten en mitja pista. Els partits tenen una durada de 10 minuts i es caracteritzen per integrar el bàsquet en indrets emblemàtics de les poblacions que visita. Es preveu que aquesta modalitat s’inclogui com a esport olímpic en promoció el 2020 i es consolidi de cara als Jocs de 2024.

Anar a la font
La Xarxa

Powered by WPeMatico

Translate »