El cinisme d’Ana Rosa sulfura la xarxa: ara sí que parla de la llibertat del marit

Rate this post

Durant dos dies, hi va haver damunt Mediaset un núvol de silenci. Omertá durant 48 hores, les que van des que dimarts a mitja tarda es va saber la detenció de Juan Muñoz, marit d’Ana Rosa Quintana, fins dijous a quarts de vuit del vespre, quan es va saber que el jutge el posava en llibertat després de prendre-li declaració. Silenci d’Ana Rosa Quintana, silenci d’El programa de Ana Rosa, que a l’estiu duu el nom d’El programa del verano, silenci de la resta de programes de la graella de Telecinco, com Sálvame o Ya es mediodía i silenci als informatius de la cadena.

Les xarxes socials de la presentadora també posaven pany i forrellat a la notícia, i l’últim post que va penjar Ana Rosa, per exemple, a Instagram, és aquesta foto que veuen estupenda d’haver-se conegut a bord d’un vaixell. El seu substitut, Joaquín  Prat, ha fet el paper d’estrassa durant els programes de dimecres i dijous. En el primer, va dir que “hablaremos de todo, pero todo a su debido tiempo“. Però ja se sap que a l’estiu, les hores passen molt lentes per la calor. I que “a su debido tiempo” pot ser al desembre del 2043. Es deuen pensar que els espectadors ens xuclem el dit. Fins i tot l’advocat dels membres de La Manada li va fer un zasca en directe en el programa de dijous, quan, parlant d’un dels seus representats, detingut per robar unes ulleres de sol i agredir uns vigilants, li va dir a Prat que ell parlaria del que ell volgués, “y usted hable de lo que quiera… o de lo que le dejen“. Consigna clara a Telecinco: “Juan Muñoz no existe hasta que salga en libertad”.

JUAN MUÑOZ MARIDO ANA ROSA QUINTANA - EFE

Efe

I el dia ha arribat. Després de declarar durant sis hores, el jutge de l’Audiència Nacional Diego de Egea el va deixar en llibertat sense adoptar mesures cautelars, així com al seu germà i a dos advocats, detinguts tots per contractar suposadament els serveis de l’excomissari José Manuel Villarejo per fer un xantatge a un tercer protagonista de qui volien cobrar un deute. I… oh! sorpresa! Saben qui ha obert la boca per opinar sobre això? Ana Rosa Quintana. La presentadora i dona de Muñoz, ha parlat, via twitter, per agrair públicament el suport rebut durant aquests dies on, segons el seu entorn, ha estat “molt tocada”:

Ana Rosa treu pit i trenca el seu silenci, si més no, a les xarxes. Però les xarxes han reaccionat amb virulència contra l’oportunisme i victimisme d’AR, que ha estat callada fins que han posat en llibertat el seu marit, quan, en moltíssimes altres qüestions que aborda al seu programa, no perd la oportunitat de furgar en ferides alienes a la mínima que salta una notícia. Cinisme que ha indignat els usuaris:

El programa del verano ja poden respirar tranquils. Tornen a tenir carta blanca per parlar de les misèries alienes amb la boca plena. 

Anar a la font
Darío Porras

Powered by WPeMatico

Translate »