El Cercle d’Economia demana a Torra que “no es promoguin decisions rupturistes i unilaterals”

El president del Cercle d’Economia, Javier Faus, ha demanat al president de la Generalitat, Quim Torra, que “no es promoguin decisions rupturistes i unilaterals”. Torra i Faus s’han reunit aquest dijous a Palau, en una trobada on el nou president del Cercle ha exposat que entre les seves prioritats hi ha la “redefinició del model territorial de l’Estat” i la “creació d’un marc que afavoreixi el diàleg, la negociació i la transacció”, segons ha explicat el Cercle en un comunicat.

Faus també ha exposat al president la seva aposta per una “Barcelona metropolitana, capital de Catalunya però al seu torn co-capital espanyola”. Durant la cita, Faus ha convidat al president Quim Torra a la propera reunió del Cercle d’Economia, que se celebrarà al maig.

També han assistit a la reunió alguns membres de la nova junta directiva del Cercle, com el vicepresident Jordi Gual i els vocals Camino Quiroga, Carmina Ganyet, Silvia Alsina, Jordi Amat, Nuria Cabutí, Mercè Conesa, José Manuel González-Páramo, Alfonso Rodés i Miguel Trias.

Anar a la font – Ara.cat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: