El Centre Carles Salvador continua els cursos de valencià a distància

El Centre Carles Salvador ha ofert una esposta al seu alumnat davant la crisi sanitària pel COVID-19. Tot el professorat s’ha adaptat als nous mitjans digitals per a continuar oferint una formació de qualitat en les diferents modalitats de cursos de valencià que s’imparteixen des de fa alguns mesos: Anuals, grups de dissabtes i trimestrals.

Les noves classes a distància s’ofereixen mitjançant diversos formats. Per una banda, el professorat pot enregistrar breus “píndoles” audiovisuals al voltant d’aspectes ortogràfics, gramaticals o lèxics, o bé connectar-se amb el seu grup mitjançant una reunió online per fer la classe en directe des de casa. D’aquesta forma, s’assoleix l’objectiu de finalitzar els cursos ja iniciats, i es treballa d’una forma constant en la innovació i el desenvolupament de les eines TIC més avançades.

Sens dubte, la trajectòria del Centre Carles Salvador és ben coneguda entre els aprenents que volen preparar amb èxit les proves d’acreditació oficials de la nostra llengua a través de les diferents entitats examinadores: la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià (JQCV), l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) i la Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià (CIEACOVA).

 

Anar a la font – RACOCATALA.CAT

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: