El centenari de la Revolució Russa, a la portada de VilaWeb Paper

Rate this post

Aquesta setmana farà cent anys de la revolució que va trasbalsar el món tal i com s’entenia durant el tombant de segle XX. En parlem en aquesta nova edició de VilaWeb Paper que ja podeu descarregar a partir d’ara. També hi oferim un reportatge de Sebastià Bennasar sobre la novel·la històrica.

En aquest número també hi trobareu l’editorial de Vicent Partal, els Mails Oberts de Joan-Lluís Lluís i Anna Zaera i l’Apunt de llengua de Jordi Badia. També un reportatge gràfic amb fotografies d’Albert Salamé de l’encartellada multitudinària per a l’alliberament dels presos polítics.

Són unes quantes pàgines amb el millor periodisme de VilaWeb, llestes per a ser impreses amb la impressora de casa o per a ser llegides de forma interactiva a les tauletes i el mòbils.

Els subscriptors de VilaWeb poden descarregar el diari des del correu que els arriba de la redacció cada dia a les deu del vespre. Si hi ha cap subscriptor que no rebi el correu, també pot accedir a VilaWeb Paper des d’aquesta pàgina (recordeu que ací hi ha totes les instruccions).

Si no sou subscriptors de VilaWeb i us en voleu fer, aneu a aquesta pàgina i ompliu el formulari.

Anar a la font

Powered by WPeMatico

Translate »