El català més trempat de “Aquí hay tomate” torna a T5, però Bertín ho espatlla

Han passat 11 anys des que tanqués les seves emissions, però tothom recorda 'Aquí hay tomate', el magazín de safareig de Telecinco que va ser el precursor de 'Sálvame'. Un programa que, col·loquialment, anava amb la destral a la caça dels famosos més famosos de l'estat espanyol, que van patir i témer les bogeries del programa de Jorge Javier Vázquez i Carmen Alcayde. Tot i que sembli impossible, però, si l'audiència d'aquell xou se'n recorda amb carinyo d'un membre català del programa no és pas de Vázquez. Parlem de Miquel Serra, el reporter més divertit del programa, que va tornar a trepitjar durant unes hores (millor dit, durant 10 escassos minuts) un plató de la cadena de Paolo Vasile.

Miquel Serra Mar Torres Bertin Osborne Viva la Vida Telecinco

Miquel Serra Mar Torres Bertín Osborne Viva la Vida Telecinco

Serra va ser convidat al programa d'Emma García, el 'Viva la Vida', per participar a la secció de Bertín Osborne. Sense cap mena de dubte, la gran errada dels guionistes de Fuencarral. Bertín està més vist que 'el tebeo', les seves ximpleries són de difícil digestió, un aparador de masclisme i provocació perpetua. En va deixar una nova mostra, quan li va dir a la presentadora "estás muy guapa, pero igual me denuncian por decir eso. Bertinades. I és clar, amb un personatge tan divertit com Serra, acompanyat per Mar Torres, també reportera del 'AHT', Norberto només fa nosa. Dels 10 minuts que va durar la secció, en la que recorden els millors moments viscuts durant 30 anys d'història de la cadena, Serra i la resta de convidats només van poder intervenir amb comptagotes. Una llàstima, perquè les anècdotes d'en Miquel amb la difunta Duquessa d'Alba, Paquirrín o el mateix Bertín són glòria televisiva, però l'ego d'Osborne no estava disposat a que li fessin ombra. Serra es va fotre una pallissa anant i venint des de Catalunya per no res, i mira que tenia sorpreses preparades que ens vam quedar sense gaudir-ne. 

Miquel Serra Viva la Vida 2 Telecinco

Miquel Serra Bertín Emma Viva la Vida Telecinco

Miquel Serra Viva la Vida Telecinco

Més Serra i menys Osborne. Segur que el català s'ho pensarà millor abans de tornar a participar a la 'mamandurria' del presumpte cantant de ranxeres. Té talent, simpatia i les ha viscudes de tots els colors, dibuixant un somriure al telespectador amb les seves bogeries. I per cert: feina no li falta, ni li mancarà mai. Ah, i sense maniobres als despatxos. Telecinco va deixar escapar or pur, i s'ha quedat amb quincalla.

Anar a la font – ElNacional.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: