El cap de seguretat del BBVA delata Francisco González

Rate this post

El presumpte espionatge exercit pel llavors president del BBVA, Francisco González, contra l’anomenat “grup hostil” -la constructora Sacyr, que volia fer-se amb el control del banc- a partir d’informes elaborats pel comissari Villarejo quedaria demostrat en uns enregistraments revelats aquest dilluns pel digital moncloa.com, en els quals el cap de Seguretat del BBVA, Julio Corrochano, conversa amb Villarejo.

En l’esmentada conversa, Corrochano demana a Villarejo que li vagi passant els informes que realitza -entre els quals apareix el nom de José Montilla, aleshores ministre d’Indústria i posteriorment president de la Generalitat- amb l’especificació que és per a poder comunicarselo al seu “presi”, és a dir, Francisco González, el qual, sempre segons Corrochano, el truca “cada 10 o 15 dies”.

Pel contingut de la conversa es dedueix amb una periodicitat com a màxim quinzenal, Corrochano despatxava amb González i li comunicava el contingut dels espionatges efectuats per Villarejo.

En la conversa, que tot apunta que va ser gravada pel mateix Villarejo, Corrochano no només destapa el seu paper en aquesta guerra bruta del BBVA, sinó que també deixa en evidència en l’enregistrament als caps d’aquesta operativa en afirmar que treballa directament per al president del BBVA, Francisco González, que el seu director és Ángel Cano, conseller responsable de la Seguretat en el BBVA i que ell mateix prepararà la factura per a Villarejo. Finalment també admet que comparteix els seus informes d’espionatge amb els esmentats càrrecs del BBVA.

Seguirà ampliació

Anar a la font
El Nacional

Powered by WPeMatico

Translate »